Goose VPN експертна рецензия

Рейтинг ?
4.2 / 5.0

Уважаван доставчик, В момента GooseVPN имат повече от 83 000 потребители на 8 различни платформи Но какво ги прави фаворити за толкова много потребители? За начало, това е една много изчистена VPN услуга. И това може да означава няколко неща: първо, GooseVPN печелят златен медал, по отношение на лекотата на ползване. ...

юли 18, 2018

Goose VPN Потребителски рецензии

В момента няма налични рецензии за Goose VPN, ако сте ползвали техните услуги, моля, използвайте възможността да сте първите, които ще напишат рецензия!

4.6
Dave Tum
юли 6, 2018
  •  1
Nice Thieves! Charged US$59.98 for the FREE TRIAL and REFUSES to REFUND!

I signed up for the 1-month free trial on Feb 12, 2018. I got a couple of welcome emails. But they didn't send me the most important email: they CHARGED ME $59.98 ON THE SAME DAY I REGISTERED! What kind of trial is that? Without knowing they had charged me, I canceled 8 days later, on Feb 20, 2018 because the service didn't work well. I got several emails saying they're sorry to see me go. So, I got lots of emails about everything, EXCEPT that they had ALREADY CHARGED MY CREDIT CARD! I didn't find out about the charge until months later, when I did an audit for expired software contracts. They were FRIENDLY and NICE at first, but suddenly DISAPPEARED and will NOT refund the money. Goose VPN, if you're listening, then I'm waiting for my refund. I will be happy to show all documentation to everyone, including the dates of my registration, my credit card charge, all the emails which show how they were so sneaky not to send me a receipt for charging me, etc.


Вижте плановете Отговорете на тази рецензия

Знаехте ли? Ние одобряваме всички потребителски рецензии. Фирмите не могат да си платят, за да включим или изключим такива.

    GOOSE VPN
    юли 18, 2018
    GOOSE VPN Customer Support reaction

    Hi Dave, We're sorry to hear there were several issues regarding the usage of our service and customer support, we would really like to help you solve this issue as soon as possible. Could you please contact us via support@goosevpn.com? Then we will make sure to help you as best as we can! Of course there shouldn't be a charge at the first day of your trial, therefore we would really like to help you out and solve this issue together.


    Вижте плановете Отговорете на тази рецензия
      Dave Tum
      юли 18, 2018
      Beware, they'll GOOSE you for $59.98!!

      Thank you for the offer of helping...as I said before, you're NICE THIEVES. You're NICE...I got an email reply after I posted my review and someone said they'd take 14 days to review my charge and again questioned why I had waited. I told them that I'm surprised by their attitude; they CHARGE ME WITHOUT NOTICE, and then when I cancel, they FAIL TO REFUND ME (though they shouldn't have charged me in the first place). If I were Goose, I would IMMEDIATELY REFUND THE MONEY, because that's what I was SUPPOSED TO DO IN THE FIRST PLACE. But Goose's attitude is more like, "well, let me consider whether we'll refund any money, since it's been a while and you didn't catch what we did, it's our money now - that's how the game is played at Goose VPN!!" OK, so I'm still waiting...it's been 9 days so far...


      Вижте плановете Отговорете на тази рецензия
Michael Whiting
май 20, 2018
  •  1
Possibly the worst customer service from the company I have ever received

The VPN didn’t work then after days of trying to resolve the issues it finally worked briefly. The next time I tried to use it the excuse that itching works was due to BBC upgrades and they didn’t know how long it would take to fix but as compensation would offer 1 month extra. I have asked for a full refund and despite being rightfully due after 3 weeks and significant correspondence are still clinging onto my money. I should have guessed an advert with Easy Jet doesn’t mean a product is fit for purpose.


Вижте плановете Отговорете на тази рецензия
    GOOSE VPN
    юли 18, 2018
    GOOSE VPN Customer Support reaction

    Hi Michael, We're sorry to hear you were experiencing issues regarding our services and support, we find this very sad to hear and really want to help you out to solve this issue. Could you please get in contact with us via support@goosevpn.com and refer to this topic? We're more than happy to help you get your money back and solve this issue.


    Вижте плановете Отговорете на тази рецензия
    Judy McGloin
    юни 4, 2018
    Useless

    Downloaded it this morning having read the write up. No BBC, No ITV, no Channel 5 - at which point I decided to cancel immediately. I was offered a free month but no indication as to when these might become available. Pretty pointless when you have a VPN to enable you to watch tv!


    Вижте плановете Отговорете на тази рецензия
      GOOSE VPN
      юли 18, 2018
      GOOSE VPN Customer Support reaction

      Hi Judy, We're sorry to hear you were experiencing issues regarding our services and support, we find this very sad to hear and really want to help you out to solve this issue. Unfortunately we can't tell when BBC iPlayer is working again, this is because they're constantly blocking our server ip addresses. We're testing new ip addresses everyday to see if we can get a new server running which is working with BBC iPlayer. We hope to offer a working server again in the near future, we're also looking for some ways to bypass the blocking of our IP addresses.


      Вижте плановете Отговорете на тази рецензия
Ian
  •  5
Love Goose VPN

Good selection of servers..enough for my needs. Streaming servers, no noticeable reduction in speed for general browsing, downloading etc. 50GB per month account offers really good value for money. I only use if streaming or to access movie services when abroad, which it does well, so don't think will need to go over limit. Customer service has good reviews. Also, like to support a "newcomer", especially when so good. Would recommend to anyone. Give it a go...


Вижте плановете Отговорете на тази рецензия

Проверете водещите 3 алтернативни VPN

Опции Описание
Брой сървърни локации (държави) 31
Брой сървъри 60
Брой IP адреси 60
Тази VPN услуга пази ли записи на активността? Не
Включва авариен прекъсвач Не
Устройства за лиценз Неограничен
Лесна употреба Goose VPN 4.2 / 5.0

Активирането на GooseVPN е прост процес в две стъпки.

Първо, изтегляте VPN клиента направо от техния уеб сайт - единственото условие е да имате сметка. След това стартирате файла и сте готови!

Клиентът е ефективен и минималистичен, с почти никакви (ако изобщо може да се каже, че има такива) неясноти:



VPN услугата се конфигурира сама, но имате свободата да избирате конкретни протоколи и местоположения на сървъри. Можете също така да изберете автоматично свързване и дори да изберете предпочитани сървъри, или вместо това да изберете най-близките, според местоположението си.

Изтеглете сега

Ценообразуване 3.7 / 5.0
1 Month - 50 GB
$ 2.99/месец
1 Month – Unlimited
$ 12.99/месец
1 Year – Unlimited
$ 4.99/месец

GooseVPN ви дават да избирате измежду три различни плана:

Годишен неограничен обем данни

Месечен неограничен обем данни

Месечен ограничен обем данни (50 GB)

Ако само опипвате почвата, има безплатен пробен период към всеки от пакетите, но имайте предвид, че получавате само 500 MB данни.

Можете да закупите GooseVPN със стандартни кредитни карти (VISA, MasterCard, Maestro, American Express) или вместо това можете да изберете PayPal, Giro и iDeal.

Анулирането на услугата е възможно, въпреки че ни бе потвърдено от служителите на GooseVPN, че профили с над 100 MB използвани данни подлежат на преглед от страна на ръководството. Беше ни казано също, че на потребители, които се сблъскват с продължителни технически проблеми с VPN услугата, обикновено им се възстановява сумата - ключовият момент тук е, че всяка заявка се третира индивидуално от потребителската поддръжка, така че свързването с тях би следвало да е първата ви стъпка.

Надеждност и поддръжка 4.6 / 5.0

Потребителската поддръжка на GooseVPN е бърза и компетентна. И на двата ни въпроса отговориха след по-малко от 30 минути; инструкциите бяха ясни и подробни.

Освен посочените по-горе опции, можете да намерите информация за VPN услугата или свързаните с нея проблеми на страницата с ЧЗВ, спретнато организирани в няколко категории. GooseVPN има също форум , който макар и донякъде неактивен, има цял куп адекватни теми, които със сигурност ще ви помогнат.

 

Извод
Daniel Krohn
(Автор на технически текстове, бивш създател на ръководства за роботи, ентусиаст на тема поверителност и VPN експерт)
Бърза, директна и посветена на предоставянето на VPN преживяване от най-висок клас.

GooseVPN съчетава най-добрите характеристики на VPN технологията в спретнат пакет - безупречна поверителност на данните и достъпност, и също силен фокус върху грижата за клиента.

Въпреки че не може да се похвали с арсенал от сървъри, които предоставя на ваше разположение, тази VPN услуга е повече от способна надеждно да опази данните ви в интернет, като в същото време заобикаля гео-блокировки, сякаш никога не са съществували. Стриктната им политика за незапазване на записи на потребителската активност гарантира, че информацията ви няма да се озове в ръцете на която и да било трета страна и специализираните им стрийминг сървъри гарантират достъп до популярни платформи като Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

Има само една пропусната опция, която е незаменима - аварийният прекъсвач. GooseVPN дадоха приблизителен срок за стартирането на VPN услугата си, и веднъж активирана, услугата на този вече силен доставчик със сигурност ще спечели много нови последователи или "фенове", както екипът им обича да ги нарича.

Какъв е изводът?

Независимо дали сте опитен ветеран или новак, който прави първите си стъпки в света на VPN, GooseVPN със сигурност ще отговори на очакванията ви.

Goose VPN
4.2 / 5.0
Подробна експертна рецензия
Daniel Krohn
(Автор на технически текстове, бивш създател на ръководства за роботи, ентусиаст на тема поверителност и VPN експерт)

Уважаван доставчик, В момента GooseVPN имат повече от 83 000 потребители на 8 различни платформи Но какво ги прави фаворити за толкова много потребители?

За начало, това е една много изчистена VPN услуга. И това може да означава няколко неща: първо, GooseVPN печелят златен медал, по отношение на лекотата на ползване.

Интерфейсът е интуитивен и лесен за конфигуриранеИ ако не желаете да бърникате в настройките, клиентът може да се настрои автоматично. Навигирането също е опростено всичко е там, където бихте очаквали да бъде, а различните функции и настройки са организирани в много компактен вид.

Второ, с висока производителност, Goose е надеждна и безпроблемна VPN услуга. Тя просто свършва работата, независимо какво искате от нея. Поддържа сигурността и анонимността ви, с политика на незапазване на записи на потребителската активност и превъзходно криптиране. Услугата също така деблокира ограничено съдържание и дори разполага със сървъри, пригодени за стрийминг услуги, което според нас е голям плюс.

И като стана дума за сървъри, очаквайте да намерите стотици такива тук GooseVPN имат 62, но обхватът им е широк, обхващайки 29 страни. Що се отнася до протоколите, GooseVPN предлагат стандартния пакет без SSTP. Би било по-добре да е налице пълният списък, дори и по различни причини, но така или иначе, не препоръчваме използването на SSTP.

Трябва да отбележим, че трябваше да преброим наличните местоположения ръчно в рамките на клиента. GooseVPN предпочитат да не разкриват публично тази информация и ние ги разбираме - изброяването на поддържаните от вас региони е лесен начин списъкът ви с IP адреси да влезе в черния списък, ако не внимавате.

Добрата новина е, че екипът от потребителската поддръжка на GooseVPN е готов да ви съдейства и да отговори на всеки въпрос от ваша страна. Бяхме много впечатлени от това, как бяха обработени нашите запитвания - след се свързахме посредством билет и имейл, получихме отговор от поддръжката след малко повече от 20 минути.

Отговорите бяха не само бързи, но и изчерпателни. Потребителската им поддръжка е точно това, от което се нуждаят потребителите, независимо дали са опитни или начинаещи.

Друг важен момент за GooseVPN е безплатният им пробен период, но има ограничение на данните от 500 MB. Това е напълно нормално, тъй като пробният период е предвиден да ви даде достатъчно, за да ви убеди да вземете решение.
Положителното е, че получавате пълна функционалност - чувствайте се свободни да опитате всяка опция и функция, която тази VPN услуга може да предложи, при това напълно безплатно.

Скоростта на връзката няма да бъде проблем с GooseVPN. Тестовете ни за качване/сваляне на файлове дадоха задоволителни резултати На настолна машина имахме няколко срива (особено при свързването с Австралия от Европа), но нищо фрапиращо. Мобилните скорости, от друга страна, почти не бяха повлияни.

Естествено, има и някои ръбове за изглаждане. Разнообразието от сървъри може да се стори недостатъчно на някои, а други вече изразиха недоволството си от инвазивния оранжев цвят на клиента им, който води до умора в очите. Според нас цвета действа доста отпускащо, но всеки с вкуса си.

Един недостатък обаче не е чисто субективен. На GooseVPN в момента им липсва една важна функция - авариен ключ , което отнема доста от тази иначе звездна VPN услуга. Случайните сривове са често срещани и потребителите на VPN не само очакват, но и изискват защита от такива.

GooseVPN все пак са на прав път обявиха, че са в процес на разработване на решение.. Ако всичко мине добре, феновете на GooseVPN ще се сдобият с авариен ключ още през януари 2018 г.

Като цяло, услугата на GooseVPN се представя изключително добре и предлага голяма стойност, допълнена от удобен безплатен пробен период и невероятна потребителска поддръжка. И което е по-важно, GooseVPN се доказват, като солиден доставчик в перспектива с прозрачността си и амбицията да подобряват услугата си.

Георги Терзиев

  • Лесна за инсталиране и конфигуриране
  • Изчистен и интуитивен потребителски интерфейс
  • Политика за незапазване на записи на потребителските вписвания
  • Отлична потребителска поддръжка
  • Специализирани сървъри за стрийминг
  • Безплатен 30-дневен пробен период (с ограничние за пренос на данни до 500 MB)
  • Започнете с Goose VPN сега
Гарантирано връщане на парите (дни): 30
Мобилно приложение:
Устройства за лиценз: Неограничен
VPN планове: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Автор на технически текстове, бивш създател на ръководства за роботи, ентусиаст на тема поверителност и VPN експерт)

Рецензията за тази подкатегория на VPN не е налична все още за този VPN доставчик. Ако смятате, че те предлагат добро решение, моля добавете вашата рецензия като потребител и ние ще ви последваме с подробна експертна рецензия.

  • Лесна за инсталиране и конфигуриране
  • Изчистен и интуитивен потребителски интерфейс
  • Политика за незапазване на записи на потребителските вписвания
  • Отлична потребителска поддръжка
  • Специализирани сървъри за стрийминг
  • Безплатен 30-дневен пробен период (с ограничние за пренос на данни до 500 MB)
  • Започнете с Goose VPN сега
Гарантирано връщане на парите (дни): 30
Мобилно приложение:
Устройства за лиценз: Неограничен
VPN планове: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Автор на технически текстове, бивш създател на ръководства за роботи, ентусиаст на тема поверителност и VPN експерт)

Рецензията за тази подкатегория на VPN не е налична все още за този VPN доставчик. Ако смятате, че те предлагат добро решение, моля добавете вашата рецензия като потребител и ние ще ви последваме с подробна експертна рецензия.

  • Лесна за инсталиране и конфигуриране
  • Изчистен и интуитивен потребителски интерфейс
  • Политика за незапазване на записи на потребителските вписвания
  • Отлична потребителска поддръжка
  • Специализирани сървъри за стрийминг
  • Безплатен 30-дневен пробен период (с ограничние за пренос на данни до 500 MB)
  • Започнете с Goose VPN сега
Гарантирано връщане на парите (дни): 30
Мобилно приложение:
Устройства за лиценз: Неограничен
VPN планове: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Автор на технически текстове, бивш създател на ръководства за роботи, ентусиаст на тема поверителност и VPN експерт)

Рецензията за тази подкатегория на VPN не е налична все още за този VPN доставчик. Ако смятате, че те предлагат добро решение, моля добавете вашата рецензия като потребител и ние ще ви последваме с подробна експертна рецензия.

  • Лесна за инсталиране и конфигуриране
  • Изчистен и интуитивен потребителски интерфейс
  • Политика за незапазване на записи на потребителските вписвания
  • Отлична потребителска поддръжка
  • Специализирани сървъри за стрийминг
  • Безплатен 30-дневен пробен период (с ограничние за пренос на данни до 500 MB)
  • Започнете с Goose VPN сега
Гарантирано връщане на парите (дни): 30
Мобилно приложение:
Устройства за лиценз: Неограничен
VPN планове: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Автор на технически текстове, бивш създател на ръководства за роботи, ентусиаст на тема поверителност и VPN експерт)

Рецензията за тази подкатегория на VPN не е налична все още за този VPN доставчик. Ако смятате, че те предлагат добро решение, моля добавете вашата рецензия като потребител и ние ще ви последваме с подробна експертна рецензия.

  • Лесна за инсталиране и конфигуриране
  • Изчистен и интуитивен потребителски интерфейс
  • Политика за незапазване на записи на потребителските вписвания
  • Отлична потребителска поддръжка
  • Специализирани сървъри за стрийминг
  • Безплатен 30-дневен пробен период (с ограничние за пренос на данни до 500 MB)
  • Започнете с Goose VPN сега
Гарантирано връщане на парите (дни): 30
Мобилно приложение:
Устройства за лиценз: Неограничен
VPN планове: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Автор на технически текстове, бивш създател на ръководства за роботи, ентусиаст на тема поверителност и VPN експерт)

Рецензията за тази подкатегория на VPN не е налична все още за този VPN доставчик. Ако смятате, че те предлагат добро решение, моля добавете вашата рецензия като потребител и ние ще ви последваме с подробна експертна рецензия.

  • Лесна за инсталиране и конфигуриране
  • Изчистен и интуитивен потребителски интерфейс
  • Политика за незапазване на записи на потребителските вписвания
  • Отлична потребителска поддръжка
  • Специализирани сървъри за стрийминг
  • Безплатен 30-дневен пробен период (с ограничние за пренос на данни до 500 MB)
  • Започнете с Goose VPN сега
Гарантирано връщане на парите (дни): 30
Мобилно приложение:
Устройства за лиценз: Неограничен
VPN планове: www.goosevpn.com
Daniel Krohn
(Автор на технически текстове, бивш създател на ръководства за роботи, ентусиаст на тема поверителност и VPN експерт)

Рецензията за тази подкатегория на VPN не е налична все още за този VPN доставчик. Ако смятате, че те предлагат добро решение, моля добавете вашата рецензия като потребител и ние ще ви последваме с подробна експертна рецензия.

  • Лесна за инсталиране и конфигуриране
  • Изчистен и интуитивен потребителски интерфейс
  • Политика за незапазване на записи на потребителските вписвания
  • Отлична потребителска поддръжка
  • Специализирани сървъри за стрийминг
  • Безплатен 30-дневен пробен период (с ограничние за пренос на данни до 500 MB)
  • Започнете с Goose VPN сега
Гарантирано връщане на парите (дни): 30
Мобилно приложение:
Устройства за лиценз: Неограничен
VPN планове: www.goosevpn.com